Specijalni komadi

DOSTUPNI NA ZAHTJEV U SVIM BOJAMA I VELIČINAMA

ZAOBLJENI RUB
L RUB
REŠETKA
BLOK STEPENICA
SADILICA ZA BILJKE

Specijalni komadi dobivaju se iz ploča standardne veličine dostupnih u katalogu uz ograničenje maksimalne veličine iste ploče.
Mogućnost odabira vlastitog specijalnog komada iz naše široke palete proizvoda i njegovo prilagođavanje odlična je usluga, zapravo nemamo standardne posebne veličine komada koje obvezuju kupca da ih koristi, ali smo specijalizirani za davanje potpune slobode dizajneru, osiguravajući savršenu prilagodbu projekta.

Ovdje su specijalni komadi koje nudimo, dostupni u svim bojama i veličinama u katalogu.

ZAOBLJENI RUB

Izbor izrade zaobljenih rubova dat će potpuno novo lice vašem bazenu, čineći vaše okruženje za opuštanje profinjenijim i elegantnijim. Efekt koji stvara je dodavanje trijeznog i skladnog okvira vodenom ogledalu. Idealan za rubove bazena, ali i za stepenice ili prilagođene projekte.
Evo nekoliko primjera zaobljenih rubova izrađenih u različitim veličinama i bojama:

POGLEDAJTE NEKE PRIMJERE

L RUB

Idealno za rubove bazena, ali i za izradu vanjskih stepenica, rubova klupa ili drugih projekata. L rub izrađen je spajanjem dviju ploča koje tvore kut od 90 stupnjeva. Može se prilagoditi prema zahtjevima kupca, kako po boji tako i po visini.
Evo nekoliko primjera L rubova izrađenih u različitim veličinama i bojama:

POGLEDAJTE NEKE PRIMJERE

REŠETKA

Zahvaljujući inovativnom, profinjenom i prilagodljivom dizajnu, naše bazenske rešetke predstavljaju bitnu nadopunu za sve zahtjeve različitih javnih i privatnih sektora, kao što su toplice i kupališta, vodeni parkovi, SPA i wellness centri.
Prilagodljiv dizajn, ali i mjere i boja materijala.
Izrada rešetki od sinteriranog kamena omogućuje stvaranje elegantnih projekata i skladnost popločavanja.
U nastavku su neki primjeri rešetki izrađenih u različitim veličinama i bojama:

POGLEDAJTE NEKE PRIMJERE

BLOK STEPENICE

Vanjsko stubište igra važnu ulogu u dizajnu i stilu kuće. Odabirom izrade stepenica od sinteriranog kamena, projekt bi dobio konzistentnost, podovi i stepenice bi se mogli izraditi u istim formatima i bojama.
U nastavku su neki primjeri blok stepenica izrađenih u različitim veličinama i bojama:

POGLEDAJTE NEKE PRIMJERE

SADILICE ZA BILJKE

Jedinstveni i potpuno prilagodljivi komadi kako bi vaš projekt bio lijep. Posude od sinteriranog kamena izrađene su od istog materijala kao i ploče za popločavanje. Izrađuju se počevši od istog formata koji se koristi za popločavanje, čime se projektu daje linearnost.
U nastavku su neki primjeri koraka izrađenih u različitim veličinama i bojama:

POGLEDAJTE NEKE PRIMJERE