Natural Stone Box gabioni susreću se s prirodom i omogućuju vam jednostavnu, brzu i održivu gradnju. Potrebno je samo nekoliko jednostavnih koraka za sastavljanje sanduka i punjenje inertnim prirodnim agregatima. Naknadno polaganje se lako izvodi pomoću pokretne dizalice, dizalice ili viličara za izgradnju barijera protiv buke, vertikalnih vrtova, jednostavnih ograda, potpornih zidova, temelja, potpornih konstrukcija, retencijskih bazena i urbanog namještaja.

Površina za polaganje mora biti dimenzionirana i profesionalno projektirana kako bi u potpunoj sigurnosti mogla podnijeti opterećenje metalnih gabiona.

PRIMJERI PRIMJENE

Na temelju našeg iskustva nudimo nekoliko primjera primjene Natural Stone Box gabiona pomoću kojih možete napraviti ograde, pregrade i čvrste potporne zidove na ekološki održiv način.

Gore navedena rješenja služe samo u informativne svrhe i temelje se na iskustvu stečenom godinama. Svaka izvedba Natural Stone Box gabiona mora biti dimenzionirana i izvedena u skladu s pravilima prakse, uzimajući u obzir strukturna opterećenja, kako bi se zajamčila sigurna i stabilna konstrukcija tijekom vremena.

1) Sastavljanje gabiona

2) Punjenje i vibrokompaktiranje (opcionalno)

3) Zatvaranje gabiona

4) Podizanje i pozicioniranje gabiona

Pogledajte video zapise sastavljanja i ugradnje: